Dame søker mann – en fascinerende utvikling

Det er et fenomen hvis man tenker på at det ikke var så lenge siden single damer ikke kunne date på Internett fordi det at en «dame søker mann» ble sett på som useriøst. Synd, men typisk for tidligere tidsepoker med tanke på at Adam fikk Eva som en gave i bibelen. Fremtidige Adam-er hadde også en tendens til å bortføre, jage eller kjøpe sine Eva-er, mens kvinnens ønsker og ambisjoner nesten ble undertrykt...

...Kjærligheten var ikke et godt «dame søker mann»-argument. Derimot dreide det seg kun om det økonomiske aspektet. Først i det forrige århundret endret dette seg brått, hvorpå single damer gikk aktivt inn for å fange Mr. Right.

Kvinner søker menn – hvorfor?

Det at «kvinner søker menn» var til tross for endringene en tilvenningsprosess, men ble etter hvert en del av de regionale dagsavisene.   Det handlet hovedsaklig om rene kontaktannonser som skulle hjelpe kvinnene med å finne en livsledsager. Hvis man derimot ser annonsen «dame søker mann» i et magasin i dag, er det som regel en kontaktannonse fra en eldre dame som er skeptisk til den digitale tidsalderen, men som ikke har gitt opp håpet om en andre vår, eller en annonse fra en sexarbeider som ønsker å glede leserne med tjenestene sine.

Så hvor finner man dagens moderne single damer? De har forlengst tatt steget inn i den digitale hverdagen. Likevel er det mange som utelukkende er ute etter et fast forhold når de legger ut en «Dame søker mann»-annonse på Internett. Andre kvinner derimot vil først sjekke ut «tilbudet» før de bestemmer seg om mannen slipper gjennom nåløyet eller ikke. De fleste single damer er riktignok ikke sikre på hvordan denne nymotens «utvelgelsesprosess» fungerer. Selv om bestemor alltid har sagt at kvinnen skal glimre med sitt fravær for å gjøre seg interessant, gjelder ikke dette lenger på nåværende tidspunkt. Den som gir en mulig partner en kald skulder gir et signal om manglende interesse og blir raskt glemt. Vi ønsker å hjelpe deg og presentere mulighetene som «kvinner søker menn»-aktivitetene inneholder.

Om kategorien «kvinner søker menn»

Siden 1980-tallet har single damer søkt etter nye muligheter for å tilfredsstille sine behov. Mange «bryllupsforespørsler» i avisen var f.eks. primært et søk etter et erotisk eventyr og mer som å leke med ild. Etter nettdatingens inntog har «dame søker mann»-annonsen fått flere betydninger. Det kan f.eks. være en invitasjon til et sextreff, fetisjer, utroskap, eller bare et konsertbesøk. Så hva har endret seg på datingmarkedet siden avisannonsen «dame søker mann» gikk av moten? På grunnlag av vår mangeårige erfaring har vi definert de fem mest populære datingsidekategoriene:

  1. Kontaktannonsesider uten spesielle krav til forholdet
  2. Partnerformidling for et langtidsforhold
  3. «Casual dating»-plattformer for erotiske eventyr
  4. Sexdating for rene fysiske behov
  5. Sosiale nettverk for rene vennskapelige kontakter.

Alle kategoriene er veldig forskjellige og du må ta deg tid til å finne det rette nettstedet for deg. Vi hjelper deg gjerne med informasjonen i testene våre og ønsker deg lykke til med å finne en partner!

 
 
 
 

Var denne siden nyttig?

1
Stjerne
2
Stjernes
3
Stjernes
4
Stjernes
5
Stjernes
Stemmer totalt: 3 Gjennomsnittlig vurdering: 3.67 av 5
 

Hva er din mening om denne artikkelen?

Vi bruker kun e-postadressen din for å informere deg om publiseringen av kommentaren!
  CAPTCHA Image  
   

Hva er din mening om denne artikkelen?

Vi bruker kun e-postadressen din for å informere deg om publiseringen av kommentaren!
CAPTCHA Image