Utroskap – er menn og kvinner like utro?

Det er en ting som de fleste helst ønsker å ignorere, men det er ikke alltid det beste alternativet. Tvert imot! Vi bør beskjeftige oss mye mer intensivt med temaet utroskap – ikke bare for å forstå ideen bak temaet, men for å forstå hvordan man skal forholde seg til utroskap. Av disse grunnene har vi valgt å ta opp temaet og vil forklare de vanligste mytene samt legge faktaene på bordet.

Utroskap er da virkelig en manneting ...?

Det er nok en god del mennesker som kanskje mener det, men utroskap er også noe kvinner har drevet med i lang tid. Likevel holder fortsatt mange nordmenn fast på oppfatningen om at utroskap er en manneting. Grunnen til dette kan være fordi de norske kvinnene inntil få tiår siden fortsatt var svært avhengig av familien sin. Det var vanlig at kvinnene ble hjemme etter å ha født sitt første barn for å ta vare på barn, mann og hjem. Først over tid har dette endret seg, bl.a. som følge av at kvinnene er blitt mer økonomisk uavhengige. I tillegg ble man som kvinne ikke lenger stigmatisert hvis man forlot  partneren sin eller ble bedratt av ham. Dermed er det klart at utroskap ikke bare er en manneting, men noe kvinnene også gjør i stor grad.

Hvorfor er kvinner utro?

Siden vi nå har oppklart at det ikke bare er menn som er utro er det selvfølgelig naturlig å stille spørsmålet om hvorfor kvinner er det? Svaret er enkelt – fordi det ikke er noen reelle forskjeller mellom utro kvinner og utro menn.

Det er derimot forskjellige grunner til at en partner er utro og varierer i hvert enkelt tilfelle. Det kan f.eks. være på grunn av manglende erotikk i forholdet eller at man ikke blir tatt på alvor av partneren sin. Da er det åpenbart at anerkjennelse og verdsettelse fra en fremmed kan virke tiltrekkende og føre til et tilfeldig nummer eller en affære. Det finnes forøvrig ingen standard tegn på utroskap. Derimot varierer de fra person til person. Med noen personer er det ikke mulig å merke noe mens andre kan være helt euforiske over en lengre periode. Kanskje partneren ikke lenger vil ha sex eller vil ha mye mer sex enn før. Hvis du merker en forskjell er det viktig å ta det opp med partneren.

Om kvinner er mer utro enn menn er vanskelig å si, men man kan være sikker på at utro kvinner er mye mer diskret i sin utroskap enn det menn er.

Hvilke muligheter finnes dersom man ønsker å begå utroskap?

Teoretisk sett finnes det selvfølgelig en god del muligheter! Man kan f.eks. treffe interessante mennesker i en bar, på jobben eller gjennom en hobby som er interessert i et tilfeldig nummer eller en affære. I tillegg er utroskap på nett en mulighet i den digitale tidsalderen. Internett byr nemlig på et stort utvalg for personer som er ute etter et sidesprang. Man finner imidlertid ikke bare brukere som er ute etter en affære der, men også single som ikke ønsker å binde seg.

På portalene som tilbyr utroskap på nett kan man som regel registrere seg i fred og ro og deretter titte rundt. Det potensielle partnersøket er gjennomført på et par klikk og kan tilpasses spesielle ønsker som f.eks. en bestemt fetisj. Utroskap på nett kan være gratis, men det finnes også mange betalingstjenester som ofte viser seg å være bedre.

Hemmeligheten er at det kun er menn som må betale for tjenestene på de betalingspliktige portalene for utroskap på nett. Kvinner derimot har fri tilgang, og siden de ikke oversvømmes av meldinger fra ikke-betalende menn er sjansene for å få et svar høyere for de mennene som betaler. Som følge av dette er også antallet kvinner på de betalingspliktige portalene vanligvis høyere, fordi de rett og slett føler seg mer vel. En annen fordel med betalingspliktige portaler som tilbyr utroskap på nett er at de er diskret. Bildene dine vises kun til andre medlemmer på forespørsel og du kan også bearbeide bildene dine ved bruk av ulike verktøy slik at du kan gjøre deg mindre gjenkjennelig. Hvis temaet har pirret nysgjerrigheten din og du vil ha mer informasjon om noen tilbydere, bør du ta en titt på testrapportene våre for «Sexdating».

 
 
 
 

Var denne siden nyttig?

1
Stjerne
2
Stjernes
3
Stjernes
4
Stjernes
5
Stjernes
Stemmer totalt: 4 Gjennomsnittlig vurdering: 3.5 av 5
 

Hva er din mening om denne artikkelen?

Vi bruker kun e-postadressen din for å informere deg om publiseringen av kommentaren!
  CAPTCHA Image  
   

Hva er din mening om denne artikkelen?

Vi bruker kun e-postadressen din for å informere deg om publiseringen av kommentaren!
CAPTCHA Image