Kjærlighet er arbeid – og vi er din personlige assistent!

Datingsider-Norge er et nettsted som hjelper kresne single med å finne den nettdatingtilbyderen som er riktig for dem blant det store utvalget av tilbydere. I tillegg inneholder nettstedet mange nyheter og råd om kjærlighet og dating.

Mottoet for leserne våre er «Sammenligne – forstå – forelske seg». Mange single ender opp på feil eller til og med uredelige datingsider.  For det første gjør dette at de får inntrykk av at nettdating er noe dumt (noe vi synes er dumt) og for det andre fører det til at de ikke finner en partner.

Vår hovedidé er derfor: Ved å «sammenligne» datingsidene blir du i stand til å «forstå» forskjellene mellom de ulike tilbyderne og er dermed i en bedre posisjon til å velge en tilbyder som kan øke sjansene for at du «forelsker» deg.

 

Hva inspirerer oss til å drive nettstedet Datingsider-norge?

Født av nødvendighet ... Etter å ha prøvd å finne ålreite single på ulike datingsider for flere år siden fikk vi ideen om å lage en oversikt for alle brukere av datingtjenester der ute.

Testresultatene våre baserer seg på de mange oppdagelsesreisene og erfaringene vi har gjort oss på de mange forskjellige datingsidene og har hittil laget rundt 100 testprofiler fordelt på disse datingsidene. På de større datingsidene har vi imidlertid utført flere tester for å se hvilke single de passer best for.

Vi gleder oss over å se at f.eks. den tyske forbrukerorganisasjonen Stiftung Warentest eller det anerkjente sveitsiske nettstedet SingleboersenVergleich.ch har kommet frem til lignende resultater som oss! Førstnevnte utfører imidlertid tester hvert 5.-6. år menssistnevnte utfører tester 1 gang i året. Vi derimot utfører tester 4 ganger i året. Vi bestreber oss på å holde informasjonen om de utvalgte datingsidene så oppdatert som mulig og ikke utelate nye tilbydere.

Vi takker forøvrig våre lesere som alltid informerer oss når en eller annen datingside har endret prisene sine eller ikke lenger er tilgjengelig.

Ergo ...

Teamet hos Datingsider-Norge