Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!!!

Vi mottar mange henvendelser på e-post hver uke. De fleste av henvendelsene er oppsigelser fordi mange blander oss med datingsiden de bruker. Her er et eksempel på en slik henvendelse:

«Hei datingside,
Jeg sier herved opp premiummedlemskapet mitt ...»

Hvorpå vi liker å svare:

«Du er dessverre for sent ute. Vi har drukket opp alle pengene dine allerede ;-)»

Så her er et par kontaktalternativer for deg ...

 

1. Hvis du ønsker å si opp medlemskapet ditt ...

Da er du på feil sted! Vi er ikke en datingside – vi er en informasjonsside. Vi tilbyr ikke medlemskap. Vi tar heller ikke betalt! Du blander oss med datingsiden du bruker.
Tips: Gå inn på den aktuelle datingsiden du bruker og let etter «Impressum» eller sidens vilkår for å finne ut når og hvordan du kan si opp medlemskapet.

2. Hvis du har et forslag eller spørsmål til oss ...

Da hører vi gjerne fra deg! Tilbakemeldingene dine hjelper oss med å tilby bedre service!
Ta kontakt på: [email protected]

3. Hvis du ønsker å samarbeide med oss ...

Først og fremst vil vi påpeke at testene våre er uavhengige! Hvis du mener at datingtjenesten din er så god at den oppfyller kriteriene våre kan du ta kontakt på: [email protected]

Eller har du en artikkel med råd og tips eller kanskje noen nyheter du ønsker å publisere hos oss? Da kan du også bruke ovennevnte e-postadresse.

4. Hvis du vil sende noe med vanlig post ...

Før du sender en skriftlig klage, advarsel eller lignende ber vi deg om å ta kontakt med oss på telefon først. Amerikanske forskere har funnet at 99,835 % av alle tvister kan løses på noen minutter uten lange og kostbare søksmål, og dette er noe som også bekreftes av våre erfaringer.

Ansvarlig for datingsider-norge er forøvrig Compado GmbH. Klikk her for å gå til selskapets impressum!