Testrapport Zoosk.com og innsideinformasjon

Begynn med smartere nettdating

Zoosk startet som en Facebook-app og er i dag et vellykket internasjonalt flørtefellesskap. Hvis du ønsker å flørte rundt om i verden så er du i gode hender hos Zoosk, men også Norge gir deg for muligheter ettersom 60 000 nordmenn bruker tjenesten. Zoosk er beregnet på unge brukere og gjennomsnittsbrukeren er 26 år. I tillegg til flørting kan man også bruke tjenesten til å finne nye venner. Fellesskapets virtuelle valuta er Zoosk-mynter. Våre erfaringer med Zoosk kan du lese om i den følgende testen.

Fakta om med ett blikk Zoosk.com:

 

ca. 60.000

37
 58:42 

fra 110 kr/måned

Zoosk-mynter, gaver, direktemeldinger

 

Zoosk.com

Begynn med smartere nettdating

 

ca. 60.000

37
58:42

fra 110 kr/måned

 

Testsammendrag for Zoosk.com:

Hva er gratis og hva er betalingspliktig hos Zoosk.com?

Dette er gratis:

Profilopprettelse, se seg om i det interne medlemsområdet, bruk av flørtekarusellen og ignorere andre brukere.

Dette er betalingspliktig:

Premiummedlemskap: 6 måneder = 110 kr./ måned  3 måneder = 147 kr./måned  1 måned = 220 kr. Prisene varierer med dollarkursen og kan derfor avvike med flere kroner. I tillegg kan du kjøpe Zoosk-mynter som brukes til å kjøpe gaver, bedre plassering i søkeresultatene eller fremheve meldingene dine overfor mottaker.

Betalingsmåter:

Kredittkort (AMEX, VISA, Diners, MasterCard) eller direktedebitering

Teknologien til Zoosk.com:

Profilen:

Profilen inneholder informasjon om personlige egenskaper og ytre kjennetegn, hvilket yrke og hvilken religion du har. I tillegg til et profilbilde kan du svare på fire frie spørsmål om hvem du er og hvordan din ideelle date er.

Søkekriteriene:

Intern strømming av informasjon i sanntid (medlemmenes siste aktiviteter vises som en informasjonsstrøm), lage og motta gaver, visning av profilen på startsiden og fremheve den i andre områder (betales med Zoosk-mynter), ignorerer brukere, mobilutgave.

Kontaktmuligheter:

Internt e-postsystem, gaver, direktemeldinger. Høy flørtehastighet pga. de gode kontaktmulighetene og intern strømming av informasjon i sanntid. Veldig høy flørtehastighet som følge av brukernes unge alder.

 

Erfaringsrapport for Zoosk.com:

Våre erfaringer med

Målgruppe:

Et noe yngre publikum i en alder på mellom 20 og 40 år.

Medlemskontroll:

Nye medlemmer blir kontrollert. Dessverre finnes det mange falske profiler.

Personvern:

Sikkerhetsgarantien hos  Zoosk når det gjelder medlemmenes opplysninger er ikke basert på norsk lovgivning. Zoosk er et amerikansk selskap og opplysningene som oppgis (navn, fødselsdag, bilder, e-postadresse, telefonnummer og kredittkortnummer) videreformidles til USA og kan brukes der av Zoosk.

Zoosk.com i media:

TV-reklame:
 

Vår konklusjon om Zoosk.com:

Zoosk er et unikt fellesskap som kan knytte til seg flere Web 2.0-programmer. Brukerne kaller hverandre Zoosker og er alltid oppdatert om hva som skjer i fellesskapet takket være en intern strømming av informasjon i sanntid. Det finnes også virtuelle gaver som er morsomme å gi bort. Man får tilgang til ulike handlinger og funksjoner ved bruk av såkalte Zoosk-mynter. Også mobilutgaven er morsom å bruke. Den interne engelske bloggen viser nyforelskede par og suksesshistorier. Ulemper: Hjelpesiden er fortsatt på engelsk og nettstedet er ikke reklamefritt. I tillegg er det veldig få funksjoner som er gratis. Ingen annen leverandør kan gi samme grad av interaksjon og moderne kommunikasjon.

 
 

Hva er din mening om TILBYDER?

Vi bruker kun e-postadressen din for å informere deg om publiseringen av kommentaren!
  CAPTCHA Image  
   

Hva er din mening om TILBYDER?

Vi bruker kun e-postadressen din for å informere deg om publiseringen av kommentaren!
CAPTCHA Image