Testrapport be2.no og innsideinformasjon

be2 hjelper deg å finne kjærligheten

be2 ble stiftet i Tyskland i 2004 og har totalt 26 millioner brukere på verdensbasis. Nettstedet har også vært tilgjengelig for norske brukere siden 2008 og rundt 330 000 nordmenn har funnet veien til be2. Ved hjelp av en kort personlighetstest får man tilsendt passende forslag til partnere som man kan bli bedre kjent med. be2 jobber fullt ut etter mottoet sitt og viser brukerne de potensielle partnerne som passer best først. Våre andre erfaringer med be2 kan du lese om i testen vår.

Fakta om med ett blikk be2.no:

 

330.000

37
 43:57 

fra 199 kr./måned

«Bli kjent»-quiz med 3 korte spørsmål og 4 svar å velge mellom, internasjonale medlemmer (26 millioner på verdensbasis)

 

be2.no

be2 hjelper deg å finne kjærligheten

 

330.000

37
43:57

fra 199 kr./måned

 

Testsammendrag for be2.no:

Hva er gratis og hva er betalingspliktig hos be2.no?

Dette er gratis:

Profilopprettelse og utfylling av en personlighetstest, forkortet testevaluering på nett, mottak av kontaktforslag (personer som passer deg ut ifra personlighetstesten), tilgang til medlemsprofiler (ikke profilbilder), sende og motta standardiserte kontaktforespørsler.

Dette er betalingspliktig:

Sende og motta personlige meldinger fra andre, se på bilder som andre brukere har frigitt, lese personlige kontaktforespørsler fra andre medlemmer, svare på kontaktforespørsler.

Priser på be2-premiummedlemskap:

  • 12 måneder = 199 kr./måned
  • 6 måneder = 249 kr./måned
  • 3 måneder = 399 kr./måned

 

Betalingsmåter:

Kredittkort (AMEX, VISA, Diners, MasterCard) eller direktedebitering.

Teknologien til be2.no:

Profilen:

Personlighetstest (tar ca. 15 minutter å fullføre), generell informasjon om deg selv (alder, yrke, størrelse, utdanningsnivå, etnisitet, religion, røykevaner).

I det interne medlemsområdet får du en oversikt over partnerforslagene som oppdateres jevnlig.Om meg (spørsmål som avslører litt om hvem du er: «I et forhold er jeg ute etter ...», «Her har jeg det bra» og «Dette får meg til å le», bilder, testresultat.

Mulighet for å laste opp opptil 25 bilder. Man kan også bruke den praktiske funksjonen «Facebook Upload» og laste opp bilder direkte fra Facebook-profilen.

Det er ikke mulig å se nettstatus. Derimot kan man se medlemmets siste nettaktivitet Brukerne føres sammen gjennom en målrettet prosess. Utvelgelsen skjer på bakgrunn av en personlighetstest som inneholder 233 spørsmål og analyserer ønsker og vaner. Spørsmålene tar bl.a. for seg alder, størrelse, region, barn og røykevaner

Søkekriteriene:

Søkekriteriene er basert på personlighetstesten, selv om du selv kan endre på noen av opplysningene som f.eks. alder, bosted, etnisitet, røyke- og drikkevaner samt avstand.

Kontaktmuligheter:

Hos be2 kan du ta kontakt med andre via et intern e-postsystem

 

Erfaringsrapport for be2.no:

Våre erfaringer med

Målgruppe:

Gjennomsnittsmedlemmene i be2 er mellom 35-40 år.

Medlemskontroll:

Alle profiler (bilder, fritekstfelt) kontrolleres manuelt. Nye profiler og bilder som er lastet opp frigis av kundestøtte i løpet av 24 timer.

Personvern:

be2 krypterer personopplysningene slik at ingen får se dem. Inaktive profiler slettes etter 30 dager. I tillegg er be2 underlagt europeiske regler for personvern.

 

Vår konklusjon om be2.no:

be2 har etablert seg på markedet som en stabil partnerformidlingstjeneste. Nettstedet er enkelt oppbygd og det er ikke behov for ytterligere fantasifulle detaljer. Derimot fokuserer den utelukkende på å formidle passende partnerforslag. Man kan fortsatt finne noen profiler uten bilde. Derimot blir man raskt skrevet til og nettstedet er brukervennlig og ukomplisert både når det gjelder innloggingsprosessen og bruken av sidene. Prisene avhenger av abonnementsperioden og  abonnementene kan sies opp skriftlig eller via en hotlinetjeneste uavhengig av abonnementsperiode. Spesielt bemerkelsesverdig er muligheten til å ta kontakt med kundestøtte via chat i sanntid.

 
 

Hva er din mening om TILBYDER?

Vi bruker kun e-postadressen din for å informere deg om publiseringen av kommentaren!
  CAPTCHA Image  
   

Hva er din mening om TILBYDER?

Vi bruker kun e-postadressen din for å informere deg om publiseringen av kommentaren!
CAPTCHA Image